เมนูดริงค์ชื่อยาวเป็นกิโลเมตร จากร้านอาหารไทยชื่อ"Kittichai"แต่ไม่ได้อยู่บางกอกหรือที่ไหนๆในไทยแต่อยู่ที่นิวยอร์ค เห็นประหลาดดี(หรือไม่ประหลาดสำหรับคนอื่นๆไม่รู้)เลยเอามาลง เพื่อมีใครจะลองทำดื่มดูบ้าง
Coco ingredients :
1 cup bitter sweet chocolate
1 cup heavy cream
1 qt. milk
3 tbsp brown sugar
3 cinnamon sticks
3 Thai bird chilies (พริกขี้หนู?)
pinch of sea salt
1.5 oz Mekhong whiskey (แม่โขงยอดสุราไทย)
For the whipped cream :
8 oz. heavy cream
1 tbsp Powder sugar
1 drop jasmine essence (can substitute with vanilla)
Makes 4 servings
Combine heavy cream and chocolate in a sauce pot over low heat and blend till smooth. Add the rest of the ingredients and bring to a boil. Reduce heat and simmer for 5 minutes. For the whipped cream, add the cream, jasmine and powdered sugar in a large. chilled stainless steel bowl and whip until you achieve medium peaks. Top each cup with a dollop and enjoy!
Picture & Text : Fashion Week Daily
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น